Hondenpark realiteitscheck

Belangrijke informatie is hier te vinden over gezondheid en ziekte, erfelijkheidskwesties, reuen / teven, aanschaf enz.
Forumregels
aboe3

Re: Hondenpark realiteitscheck

Berichtdoor aboe3 » 24 Sep 2010, 16:17

ik heb mijn hond bijna altijd los zij heeft geen aandacht voor anderen honden loopt er straal voor bij en als ik een stok of een speeltje pak ziet ze anderen honden nog niet eens meer

Odeonjim

Re: Hondenpark realiteitscheck

Berichtdoor Odeonjim » 19 Nov 2011, 18:36

:roll: Duidelijk verhaal en herkenbaar zeker na 1x Eng Staff en 2 x Amsbull opgevoed te hebben.Velen k knokpartijen mee gemaakt in het bos met roedels van 3 a 4 rotweilers en altijd problemen met roedels van 2 a 4 Richbacks.

Gebruikersavatar
Remco & Sabine
Forum Verslaafde Staff
Forum Verslaafde Staff
Berichten: 2831
Lid geworden op: 15 Jul 2011, 07:45
Contact:

Re: Hondenpark realiteitscheck

Berichtdoor Remco & Sabine » 21 Nov 2011, 10:03

Mooi stukje. Heb veel gelezen voordat wij Daddy in huis namen, wij wisten dat Staffords lastiger in omgang met andere honden zijn en dat een incident kan gaan voorkomen. Een breakstick is een must, hoewel ik hoop hem nooit te hoeven gebruiken. Daddy is nu 5 maanden en loopt in het bos en op de hei altijd los, ik ben hem nu aan het leren niet op andere honden af te stormen en bij me te blijven als we een andere hond passeren maar ik merk dat veel andere honden van andere rassen behoorlijk agressief kunnen uitvallen naar eeen pup, ik zie ook dat Daddy op het moment van zo'n reactie zijn rugharen overeind zet en niet terug deinst uit angst, hij is dan ook behoorlijk dominant aangelegd. Iets wat door ons direct gezien word en waardoor we nu al het zekere voor het onzekere nemen en hem terug roepen en aanlijnen bij het zien van een andere hond. (Teven zijn daarentegen nog geen enkel probleem, ook de heftige bitches niet) 5 maanden oud, goed gesocialiseerd met andere honden, maar door zijn dominantie toch al brutaal naar andere reuen.. Ik vind het niet erg, ik heb er rekening mee gehouden en voor mij blijft het de liefste van de hele wereld.
[img]http://img40.imageshack.us/img40/6239/achtergrond2onderschrif.jpg[/img]

Gebruikersavatar
*Jadie*
Forum Verslaafde Staff
Forum Verslaafde Staff
Berichten: 1480
Lid geworden op: 11 Nov 2010, 22:17
Locatie: Helmond
Contact:

Re: Hondenpark realiteitscheck

Berichtdoor *Jadie* » 21 Nov 2011, 10:24

Het is idd een goed stuk. Moet wel eerlijk zeggen dat als je goed oplet dat het bij de juiste hond wel kan. Onze jadie loopt ook altijd los in het bos. Maar ook al is het nooit echt fout gegaan letten we altijd goed op. Anders zou ze ook nie losgaan. Ze heeft nog nooit agressie vertoont uit der eigen.wel kan ze als ze met een hond speelt te lang door gaan met der blije gedrag terwijl de andere hond het zat is. Maar daar letten we ook altijd op, zodra we zien dat de andere hond der zat wordt lopen we verder( dan loopt ze ook mee.) of lijner der aan.

Kenzo is nog klein en die is ook altijd los maar het is een reutje dus wij houden er rekening mee dat hetdalijks miss niet meer kan.
[img]http://i1235.photobucket.com/albums/ff433/jadiekenzo/jadie%20en%20kenzo/jadiekenzoondertitel.jpg[/img]

[color=#FF0000]https://www.facebook.com/JK.hondenfotografie[/color]


Terug naar “Staffotheek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten