Yoohoo

Nieuw lid? Stel jezelf eerst even voor aan de andere leden voordat je verder kunt op het forum.
Gebruikersavatar
ayveescorner
Rookie Staff
Rookie Staff
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 Jun 2018, 12:54
Contact:

Yoohoo

Berichtdoor ayveescorner » 15 Jun 2018, 19:39

:zwaai
Hi iedereen!

Mijn naam is Anaïs en samen met mijn vriend ben ik bijna in blijde verwachting van een Amstaff puppy! We gaan dit weekend kijken naar een kennel waar een teefje op bevallen staat. Hopelijk is het een goede ervaring, zijn het correcte mensen die zorgen voor socialisatie en dergelijke, en worden de hondjes niet gewoon in kooien of een bijkeuken geplaatst.
Mijn vriend is een beetje "geforceerd" opgegroeid met een Amstaff, Radja, (en meerdere Jack Russels, dat dan weer minder "geforceerd") die hij grotendeels zelf heeft opgevoed en verder voor heeft gezorgd. "Geforceerd": z'n broer kwam er op 'n dag mee thuis, maar gaf er eigenlijk niet de aandacht aan dat zou moeten voor een puppy. Maar wat moet je dan, je kan er even goed van beginnen houden ^_^
Ikzelf heb nooit honden gehad, wel gewild, maar ben wel meter geweest van een, als ik het me goed herinner, Engelse Stafford en heb er sindsdien mijn hart aan verloren. Ik heb Radja gekend vanaf ze 4 jaar was, tot ze nu helaas afgelopen Januari is heengegaan. Ik denk dat het nooit geen pijn zal doen. :(
We zijn al enkele jaren van plan om een hond te nemen, maar doordat we een appartement huurden, vonden we dat nog niet zo praktisch. Nu wonen we echter in ons eigen huis en hebben we alle ruimte voor een lieve viervoeter en is het unanieme besluit gevallen dat we voor een Amstaff gaan.

Ik ben hier voornamelijk om research te doen naar kennels, mocht deze die wij dit weekend aandoen niet meevallen, voor tips, en natuurlijk ook voor die snoezige snoetjes van jullie Stafjes :)

Veel liefs

Anaïs

Terug naar “Voorstellen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten