Voorstellen

Nieuw lid? Stel jezelf eerst even voor aan de andere leden voordat je verder kunt op het forum.
Pieter1995
Rookie Staff
Rookie Staff
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 Nov 2019, 17:09
Contact:

Voorstellen

Berichtdoor Pieter1995 » 21 Nov 2019, 23:52

Hallo allemaal,

Mijn naam is Pieter en ik ben 24 jaar. Sinds december vorig jaar zit ik thuis in de ziektewet met mentale problemen die ik overgehouden heb van mijn met huiselijk en verbaal mishandelijke jeugd door beide ouders. Afgelopen maart heb ik een erg lieve stafford reu van nu ongeveer 2 jaar geadopteerd. Zijn naam is Kaine, en helaas voor hem is hij door zijn vorige baasjes ook mishandeld. Sinds Kaine bij mij is ben ik erg gegroeid en Kaine ook. Eerder moest Kaine niks van mannen hebben, en na veel socialisatie gaat dat nu best wel goed. De reden van mijn aanmelding op dit forum is omdat ik helaas een ander baasje moet zoeken voor Kaine. Ik moet vanaf 16 december verplicht klinisch in behandeling voor mijn problemen bij een GGZ instelling voor 34 weken. Het is voor mij erg naar omdat ik erg veel hou van mijn staffie, maar niemand in mijn omgeving heb die de zorg voor hem op zich kan nemen. Ik hou ontzettend veel van hem, maar moet dus helaas een ander baasje zoeken voor Kaine, en dacht bij mijzelf dat ik dat beter kan doen op een stafford forum dan naar een asiel. Als dit niet mag hier vertel het mij alstublieft. Zit erg met mijn handen in mijn haar omdat ik hem niet het thuis en de aandacht kan geven die hij verdient vanaf 16 december. Vriendelijke groeten, Pieter

wakefullestaff
Beheerder
Beheerder
Berichten: 1116
Lid geworden op: 17 Aug 2009, 16:56
Contact:

Re: Voorstellen

Berichtdoor wakefullestaff » 23 Nov 2019, 10:56

Hoi Pieter, welkom op het forum.
Wat een vervelend verhaal...ik hoop dat je hier iets verder zal komen en een voor jou passende oplossing zal vinden. Blijf proberen iemand in je eigen omgeving te vinden. Er zijn ook wel wat Facebook pagina's m.b.t. herplaatsing/opvang, ga er voor.
Succes en veel sterkte gewenst!
"It is better to be yourself and make a fool of yourself than to try to be someone else and make a fool of yourself anyway."


Terug naar “Voorstellen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten