Pagina 1 van 1

Hulp nodig

Geplaatst: 27 Aug 2016, 16:46
door Bmeijs
Wij hebben Dana iets meer dan een jaar geleden gekregen van een vriend van ons. Hij kende de eigenaar van ground zero amstaff kennel in Belgiƫ. Deze moest van een teefje af dat getraumatiseerd was doordat ze te vroeg pups had gekregen (ze was iets jonger dan 2).

Wij moesten echter haar paspoort nog halen. Na een poging in contact te komen werden wij genegeerd. De website werd niet meer bijgewerkt en de facebook pagina gedelete. Ook kon onze gemeenschappelijke vriend niet meer met ze in contact komen.

Heeft iemand enig idee hoe wij aan haar paspoort kunnen komen, om haar zo op onze naam te laten zetten?

Alvast bedankt

Re: Hulp nodig

Geplaatst: 27 Aug 2016, 20:13
door Sandy dingo R
Nederlandse dierenarts een nieuwe laten maken

Re: Hulp nodig

Geplaatst: 27 Aug 2016, 20:16
door Bmeijs
Bedankt, ik zal mijn dierenarts volgende keer vragen tenzij iemand hier mij toevallig eerder in contact kan brengen met de kennel.

Re: Hulp nodig

Geplaatst: 31 Aug 2016, 09:22
door Mick
Paspoort kun je idd bij een dierenarts krijgen. Als je gelijk vraagt of ze de chip willen uitlezen, dan kun je met dat nummer, wellicht bij de FCI organisatie (s. Hubertus?) mogelijk ook nog de stamboom weten te krijgen.Ik zou bij een aantal Belgische showfokkers aankloppen voor gegevens van die fokker, grote kans dat je via die weg ze nog wel zal kunnen vinden. (bv. Arlette van Stocky Rascals)

Re: Hulp nodig

Geplaatst: 31 Aug 2016, 12:13
door Bmeijs
Bedankt voor het meedenken!